THIS SITE HAS MOVED

Saturday, July 26, 2008

Scented Laundry Detergent Gives Me Migraine Headaches.....Go Green

DO YOU KNOW PEOPLE WHO HAVE SO MUCH FRAGRANCE ON IT GIVES YOU A HEADACHE? WOULDN'T IT BE NICE IF PEOPLE USED UNSCENTED NATURAL PRODUCTS?

IF I CAN GET JUST ONE PERSON A DAY TO SWITCH TO UNSCENTED LAUNDRY DETERGENT, FABRIC SOFTENER, SOAP, LOTION ETC. IT WOULD BE A HEALTHIER PLANET.

I WOULD LOVE PEOPLE TO BE FRAGRANCE FREE........

SO I DON’T GET HEADACHES FROM LAUNDRY DETERGENT, FABRIC SOFTENER, SOAP, SHAMPOO, LOTIONS, DEODORANTS, AIR FRESHENERS ETC.

SO MY DOGS DON’T SMELL LIKE LAUNDRY DETERGENT AND LOTIONS WHEN THEY COME HOME AFTER GROOMING,

SO I DON’T CHOKE ON PERFUME WHEN TRYING TO EAT AT MY FAVORITE RESTAURANT,

SO I CAN GO TO THE MOVIES AND CONCENTRATE ON THE MOVIE NOT THE INDIVIDUAL FRAGRANCES THAT PERMEATE THE THEATERS.

SO I CAN SLEEP IN A HOTEL THAT DOESN’T REEK OF STALE ODORS COVERED UP BY ARTIFICIAL FLORAL SCENTS THAT NATURE NEVER INVENTED.

SO I CAN INVITE PEOPLE TO MY HOME AND NOT HAVE TO LIVE WITH THE LINGERING FRAGRANCE OF THEIR CHOICE FOR THE NEXT 3 MONTHS.

SO I CAN HAVE REPAIR PEOPLE FIX THE PHONE, CABLE, COMPUTER ETC. AND NOT HAVE TO WORRY ABOUT RIDDING THE HOUSE OF THE FRAGRANCE THEY WEAR.


SO PEOPLE AND BABIES… WON’T BE EXPOSED TO THE TOXIC CHEMICALS IN THESE SCENTED PRODUCTS THAT HAVE NEGATIVE EFFECTS ON OUR ALLERGIES AND LUNGS.

NATURE HAS MADE MANY NATURAL FRAGRANCES THAT FLOW FREELY IN THE WIND---- NONE OF THEM ARE CAPTURED IN A SPRAY BOTTLE.

FEBREEZE,TIDE, LEVER BROTHERS, PERFUME MAKERS, LYSOL, JUST TO NAME A FEW HAVE IMBEDDED THESE CHEMICALS IN YOUR CLOTHES AND BODIES---IF YOU THINK THEY JUST WASH OFF---THINK AGAIN.

BUT THE BIGGEST THING………..I WOULD LOVE TO HUG AND KISS PEOPLE WITHOUT GETTING THEIR FRAGRANCE PLASTERED ON ME---- FORCING ME TO SHOWER AND TRY TO SCRUB IT OFF.


THIS MESSAGE IS ABOUT SAVING JUST ONE PERSON
LUNG CANCER IS THE NUMBER ONE CANCER KILLER
IF EVERYONE WHO VIEWS THIS BLOG AND THE WEBSITE
http://www.mysisterdalesgarden.com/ DONATES $1.00
WE WILL RAISE MONEY FOR EARLY DETECTION FOR LUNG CANCER
IF YOU CAN DONATE PLEASE CLICK
http://www.lungcanceralliance.org/
IN MEMORY OF MYSISTERDALESGARDEN.

4 comments:

Anonymous said...

Yeah, that's probably why I'm such a homebody, and hardly anybody but my two neighbors come to visit! I'm not a hugger, so don't have to worry about that. I rarely travel. But my dogs do go to the groomer. Think I'll have to discuss that with her, now that you mention it!
Brenda

Anonymous said...

I am the same way. I hate all the artificial scents. I don't scented dish soap, laundry soap, etc. all natural for me. Some people, both men and women, smell like they took a bath in it. I can even smell it if they drive past me in another lane and both their's and my windows are open. It horrible. Some people must have sense of smell left...and they can't even smell how strong it is.

www.mysisterdalesgarden.com said...

Brenda
Robin
glad you can relate--in our lifetimes i am sure that these chemical fragrances will be regulated. i'm afraid so much damage to our bodies has already been done. there is so much to say that i'll have to do a follow-up article. thanks for your comments

www.mysisterdalesgarden.com said...

I forgot to comment on unscented products that really aren't unscented---they use a masking fragrance which most times is worse than the original fragrance. the public really gets fooled on this one. over the years i have developed a handful of favorite products that don't give me headaches.